Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga värmeljus online!

Värmande utbud av värmeljus finner du här! Att ett litet värmeljus kan skapa magi är ingen hemlighet och en anledning till att det ofta finns i alla hushåll. Se till att bunkra upp så att du aldrig får slut på värmeljus, då dem går åt ofta och snabbt. Här på Fyndiq har vi samlat ett billigt utbud av värmeljus. Allt från värmeljus i plastkopp i olika färger till värmeljus i mönster såsom fjäril eller hjärta. Är du en riktig värmeljusanvändare finns även värmeljus i 1000-pack. Vi får även dagligen in nya produkter så håll ögonen öppna efter nya värmande produkter.

Tips för ett lyckat köp! Det är både snyggt och trivsamt att ha ljuset i en liten kopp eller lykta – vilket vi även har på vår sajt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dekorera med ljus! Att låta ljus bli en del av inredningen är ett vinnande koncept. När det kommer till att inreda med värmeljus är det, som med mycket annat, bara fantasin som sätter sina gränser. Värmeljus i plastkopp kan du placera i en skål med vatten och sedan låta ljuset dansa i rummet, och genom att låta ljuset få bo i en fin lykta eller vacker kopp blir det en fin inredningsdetalj att placera där trivseln bör höjas. Glöm bara inte att släcka ut alla tända ljus innan du säger hej då till hemmet, för att inte komma hem till en ledsam överraskning.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.