Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig rökelse online!

Fyndiqs favoriter

Rena omgivningen och sprid väldoft! För den som vill ha ett väldoftande hem passar doftolja, doftljus eller doftpåsar. Vill man däremot rena omgivningen och ta bort negativa energier samtidigt som man får ett väldoftande hem, är det rökelse man bör satsa på. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig rökelse i olika härliga och välgörande dofter som salvia, mysk och lavendel! Välj mellan rökelse i form av stickor eller i form av koner! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fina fynd till hemmet när du ändå är här hos oss. Du betalar nämligen alltid samma frakt, oavsett om du köper en eller flera varor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Populära rökelser från världens alla hörn! Något som är häftigt med rökelser är att de använts i många, många år för att skapa välbehag och lugn i ett rum. En av de populäraste rökelserna genom tiderna är Nag Champa från Indien, och den kan du hitta här hos oss. En annan världsberömd rökelse är Stamford Hex rökelse som har en oerhört hög kvalitet och som finns i flera olika dofter. Dessa rökelser skapar en sensuell och lyxig atmosfär! Den absolut populäraste rökelsen i Sverige är dock Spiritual Skys rökelse som doftar naturligt och är tillverkad av sheeshamträ!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.