Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt doftsalt online!

Fynda väldoftande doftsalt på nätet! Visst vill vi alla att våra hem ska dofta ljuvligt, och det är precis vad bostaden kan göra med doftsalt. Och doftsalt, ja det hittar du billigt här hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen ett brett utbud av doftsalt som du kan välja bland. Kanske vill du att ditt hem ska dofta sandelträ? Då är det doftgranulater med doft av sandelträ som du ska kika närmare på! Välkommen att fynda billigt doftsalt redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Alla har vi olika smak och stil, så när du väljer doftsalt ska du se till att köpa en doft som passar alla i hemmet. Eller varför inte köpa ett gäng olika dofter att variera bland? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Härliga dofter! Det är viktigt att det doftsalt du väljer verkligen passar dig och din stil. Kanske är du den avslappnade, lugna personen som föredrar en varm doft av lavendel? Eller du kanske föredrar doften av Nag Champa? Just doftsalt kan användas till mycket. Du kan fräscha upp i badkaret, lägga dem i dammsugarpåsen eller varför inte bara lägga dem på ett fat för att sprida väldoft? Visste du att just doftgranulater även går att använda i din oljebrännare? Allt du behöver är två teskedar doftsalt och sedan tänder du ljuset, så kommer de naturliga saltkristallerna med äkta eteriska oljor att sprida härlig doft i timmar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.