Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga doftpåsar online!

Sprid väldoft på utvalda ställen! Vissa ställen i hemmet har en tendens att börja lukta lite unket av olika anledningar. Några exempel på sådana ställen är garderoben, badrummet och byrålådan. För att få dessa ställen att dofta lite godare, kan man lägga dit en doftpåse som sprider en diskret men behaglig doft. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga doftpåsar i ett gäng olika dofter, som passar precis alla hem och smaker! Vissa doftpåsar har även ett trevligt utseende och kan med fördel ligga framme! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Testa att lägga en doftpåse i dammsugaren. Då slipper du doften av gammalt damm när du dammsuger och dessutom sprider du väldoft i hela hemmet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Doftpåsar i alla möjliga härliga dofter! Hos oss på Fyndiq har vi ett stort utbud av doftpåsar, och vilken doft du än är ute efter så lär du hitta den här. Vad sägs om en doftpåse med doft av rosor? Eller varför inte en med doft av passionsfrukt eller syren? Vet du med dig att en vän har en favoritdoft, kan vi tipsa om att skicka ett väldoftande brev till kompisen med doftpåsen inuti. För vad kan vara härligare än att öppna brevet och mötas av sin absoluta favoritdoft?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.