Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga vattenkristaller online!

Pricken över i:et med vattenkristaller! Är du en person gillar att lyfta fram din personlighet och ha det fint och ordnat i ditt hem. Då kan vattenpärlor vara precis det som kan bli pricken över i:et. Här på Fyndiq har vi ett sprakande utbud av billiga vattenkristaller som du kan använda till allt möjligt i ditt hem – här är det bara fantasin som sätter gränserna. Välj och vraka och tänk hellre för mycket pärlor än för lite då vi både har plånboksvänliga priser och bra leveransvillkor.

Tips för ett lyckat köp! Vattenpärlorna kan se mycket aptitliga ut, men stilla din hunger med en macka för dessa pärlor är endast till för dekoration. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vattenkristaller till allt möjligt! När det kommer till att inreda sitt hem så finns det inga rätt eller fel så länge som du trivs. Det finns heller inga rätt eller fel när det kommer till hur du ska använda dina kulor. Vattenkristaller i orkidékrukor blir otroligt vackert och lyfter plantan på ett spännande sätt. Försök att se dina vattenpärlor som dekoration för att lyfta ditt hem i allt från vaser, skålar eller som en fin detalj i blomjorden. Varför inte gå ett steg längre och dekorera matbordet med vackra pärlor. Tänk på att du ska lägga pärlorna i vatten för att låta dem svälla upp och ta sig form.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.