Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kavel online!

Det du behöver för att kavla marsipan! Är du en av alla de personer som bara älskar att dona och fixa i köket? Bakar du allt från tårtor till bröd? Då har du kommit till helt rätt plats för i den här kategorin hittar du billiga kavlar! Här på Fyndiq hittar du en stor mängd baktillbehör som du kan använda dig av i din bakning. Fynda allt från en stilig kavel i marmor till en mönsterkavel som du kan använda när du ska göra något som verkligen sticker ut från mängden. Eller så räcker det för dig med en klassisk brödkavel - du vet bäst själv vad du ska välja i vårt stora utbud!

Tips för ett lyckat köp! Det är även viktigt att ha en vanlig slät kavel, så glöm inte bort att köpa en sådan också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kavel med mönster är dekorativt! En mönsterkavel är utmärkt om du vill skapa någonting extra speciellt när du ska göra bakelser eller tårtor. Och en fin kavel kan också vara en del av din inredning! I stället för att låta den ligga instängd i en låda alla de dagar du inte bakar så kan du låta den ligga framme som en inredningsdetalj, så kan den inspirera dig att baka mer! Fynda en fin kavel redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.