Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bakredskap på nätet!

De bästa tillbehören för bakning! Är du en av alla de som suttit som klistrad vi Leila Bakar på teven när det gick, och som sitter dagarna i ända och scrollar dig igenom olika bakbloggar och konditorers instagramflöden? Då har du kommit till helt rätt plats. Här hittar du alla de bästa bakredskap som marknaden erbjuder, och dessutom riktigt billigt! Vi på Fyndiq tycker att alla ska ha råd att göra riktigt fina bakverk oavsett hur stor plånbok man har, och här kan du hitta allt från en fin slickepott till en praktisk spritspåse till en billig peng. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att glömma bort något viktigt redskap, till exempel en visp, bunke eller slickepott när man rotar bland specialredskapen. Glöm inget när du beställer bakredskap här. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt du behöver för att göra sockerpasta figurer! Du har säkert sett hur många fantastiska bakverk som visas upp på bloggar och andra ställen online med fina små figurer gjorda i sockerpasta eller sugarpaste. För att göra dessa behöver man modelleringsverktyg, och här hittar du fina kit med just detta. Du kan också behöva en formdyna eller foam pad att använda dig av när du ska göra dina tårtdekorationer, och det är heller inte så dumt att skaffa sig en mall för tårtfigurer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.