Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga spritsar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av spritsar för tårtdekorationer och bakverk! Att slänga ihop en kaka går att göra på en kaffekvart eller medan du har tvättstuga. Men vill du ge ditt bakverk bästa möjliga glans och ha-begär så får du räkna med lite extra tid, och framförallt bra spritsverktyg. Är du ute efter billiga spritsar och spritspåsar så har du kommit helt rätt! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av spritstyllar, spritspennor och bra kit för att dina bakverk ska kunna överrensstämma med dina fantasier. Välkommen att shoppa loss, och tänk på att du kan shoppa hur mycket du vill utan att fraktkostnaderna blir högre. Så ta också en titt på våra övriga kategorier och se om du finner något annat du kan tänkas behöva.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns olika storlekar och former på spritsar så var noga med att ta just det som du vill ha. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spritsar – när du vill göra extra fint! Oavsett om det handlar om tårtdekorationer för dop, att göra en baby shower tårta oemotståndlig eller att öva upp dina färdigheter till de stunder då det verkligen ska gälla, så är spritsen ett redskap du inte kan vara utan. Du kan göra vackra mönster av både grädde, choklad eller härlig frosting. Och glöm inte att övning ger färdighet, så fortsätt träna och ge inte upp förrän du har fått till den perfekta dekoren.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.