Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga spritsar online

234 Fynd

Stort utbud av spritsar för tårtdekorationer och bakverk

Att slänga ihop en kaka går att göra på en kaffekvart eller medan du har tvättstuga. Men vill du ge ditt bakverk bästa möjliga glans och ha-begär så får du räkna med lite extra tid, och framförallt bra spritsverktyg. Är du ute efter billiga spritsar och spritspåsar så har du kommit helt rätt! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av spritstyllar, spritspennor och bra kit för att dina bakverk ska kunna överrensstämma med dina fantasier. Välkommen att shoppa loss, och tänk på att du kan shoppa hur mycket du vill utan att fraktkostnaderna blir högre. Så ta också en titt på våra övriga kategorier och se om du finner något annat du kan tänkas behöva.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att det finns olika storlekar och former på spritsar så var noga med att ta just det som du vill ha. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spritsar — när du vill göra extra fint

Oavsett om det handlar om tårtdekorationer för dop, att göra en baby shower tårta oemotståndlig eller att öva upp dina färdigheter till de stunder då det verkligen ska gälla, så är spritsen ett redskap du inte kan vara utan. Du kan göra vackra mönster av både grädde, choklad eller härlig frosting. Och glöm inte att övning ger färdighet, så fortsätt träna och ge inte upp förrän du har fått till den perfekta dekoren.