Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga utstickare på nätet!

Med en utstickare blir det lätt att dekorera! Bakning har fått sig ett uppsving i popularitet under de senaste åren, det är inte längre gamla tanter som står på ett kondis och gör hallongrottor och kolasnittar som man ser framför sig. Nej, nu är det unga, moderna människor som gör fantastiska bakverk och publicerar bilder och instruktioner på sociala medier! Ett av de verktyg de använder sig mycket av är utstickare, och för att du ska kunna förverkliga dina bakdrömmar har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga utstickare för bakning. Välj och vraka bland allt vi har att erbjuda!

Tips för ett lyckat köp! Det är roligt att variera sig mycket, så beställ hem många olika utstickare så du alltid har något kul att dekorera med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En utstickare för bokstäver eller kanske blommor! Om man ska göra riktigt fina bakverk, till exempel tårtor eller fina cupcakes, så ska man också dekorera dem för att de ska bli så där perfekta som i bakbloggarna. Det enklaste sättet att göra fina tårtdekorationer på är att använda utstickare. Det finns utstickare i form av bokstäver, blommor, hjärtan och mycket, mycket mer att använda sig av, som gör det enkelt att göra till exempel sugarpaste blommor eller marsipanhjärtan till bakverken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.