Kundservice

Fynda billiga utstickare på nätet

3 254 fynd


Filtrera

Med en utstickare blir det lätt att dekorera

Bakning har fått sig ett uppsving i popularitet under de senaste åren, det är inte längre gamla tanter som står på ett kondis och gör hallongrottor och kolasnittar som man ser framför sig. Nej, nu är det unga, moderna människor som gör fantastiska bakverk och publicerar bilder och instruktioner på sociala medier! Ett av de verktyg de använder sig mycket av är utstickare, och för att du ska kunna förverkliga dina bakdrömmar har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga utstickare för bakning. Välj och vraka bland allt vi har att erbjuda!

Tips för ett lyckat köp

Det är roligt att variera sig mycket, så beställ hem många olika utstickare så du alltid har något kul att dekorera med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En utstickare för bokstäver eller kanske blommor

Om man ska göra riktigt fina bakverk, till exempel tårtor eller fina cupcakes, så ska man också dekorera dem för att de ska bli så där perfekta som i bakbloggarna. Det enklaste sättet att göra fina tårtdekorationer på är att använda utstickare. Det finns utstickare i form av bokstäver, blommor, hjärtan och mycket, mycket mer att använda sig av, som gör det enkelt att göra till exempel sugarpaste blommor eller marsipanhjärtan till bakverken!