Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga öppnare online

879 Fynd

Svårt att öppna vinet, burken eller valnöten?

Vi på Fyndiq har samlat mängder av smarta öppnare hos oss här på nätet som du kan fynda billigt. Vad sägs om en korkskruv för att äntligen få upp det där goda vinet du haft så länge? Eller kanske behöver du en smart burköppnare som hjälper dig att få av alla tröga burklock? Här hos oss kan du snabbt och enkelt shoppa online i vårt stora sortiment och välja just den öppnare du behöver! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

I köket behöver man många redskap för att lyckas, så passa på att kolla in alla våra hushållsmaskiner när du ändå är här. För du vet väl att frakten är den samma, oavsett hur mycket du handlar? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En konservöppnare är ett måste i köket

Alla vill vi få känna oss som riktiga mästerkockar ibland, och för att det ska hända måste vi ha tillgång till ordentliga verktyg i köket. Kanske är just en konservöppnare det redskap du behöver? Eller så kanske du letar efter en snygg korkskruv för väggmontage och en rolig kapsylring att ha med dig på fester? Hos oss kan du hitta mängder av olika öppnare, så allt du behöver göra är att välja ut en favorit. Och om du har svårt att bestämma dig så kanske du ska välja en multiöppnare som öppnar såväl flaskor med kapsyler som PET-flaskor och aluminiumburkar.