Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig vitlöksskalare hos oss!

Köp billiga vitlöksskalare online hos oss på Fyndiq! Tycker du att det är jobbigt och osmidigt att skala vitlöksklyftor när du lagar mat? Då har du missat att addera den perfekta vitlöksskalaren i din samling av köksredskap. Vi på Fyndiq tycker att det ska vara smidigt och effektivt med matlagning så därför har vi samlat ett brett sortiment av vitlöksskalare till dig att fynda bland. Skalarna är gjorda och anpassade på ett sätt som gör att vitlöken skalas på ett litet kick. Kika närmare på sortimentet och välj ut den modell och färg som passar dig och ditt kök bäst. Välkommen att börja fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte just en vitlöksskalare som du letade efter? Naturligtvis har vi ett brett sortiment av många andra skalare, allt för att du ska kunna ta din matlagning till en helt ny nivå. Kika vidare i kategorierna så kommer du säkerligen hitta det du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fixa vitlöken på några sekunder! Så hur är det möjligt att man kan skala sin vitlök på några sekunder, och utan kladd dessutom? Jo, de flesta vitlöksskalare är tillverkade i silikon och är formade som små rör. I röret placerar man sedan sina vitlöksklyftor som man rullar fram och tillbaka mot köksbänken. Med ett lätt tryck på handen och några sekunders senare lossnar allt skal från klyftorna vilka är redo att krydda maten. Väldigt smidigt tycker vi på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.