Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig tesil online!

Fyndiqs favoriter

Fynda roliga tesilar här! Ett kök är inget kök utan te och tesilar – köp dina här hos oss! På Fyndiq har vi nämligen samlat ett stort urval av just redskapet tesil. Här hittar du tehållare i form av badande gubbar, dykare samt te-sniglar som sött nog håller din tepåse på rätt plats. Andra produkter i denna kategori är tesilar och tehållare i form av en ubåt, jordgubbe, svarta och vita svanar samt jättesöta och praktiska paraplyer och givetvis romantiska hjärtan. Köp smidigt och enkelt online, frakten blir densamma hur mycket du än handlar. Välkommen att shoppa billig tesil här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Älskar du te men vågar inte dricka på kvällen? Om du dricker grönt te skippar du koffeinet och kan sova gott! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla möjligheter med ett tefilter! Att dricka örtte är något av det mysigaste som finns. Med en tesil eller en tehållare blir det dessutom lättare än någonsin att variera mellan lösviktsteer med olika smaker. Kanske ett jordgubbste känns lite extra gott med en tesil i form av det röda bäret? Ett klassiskt morgonte blir kanske ännu mer uppiggande med en rolig tesil i form av ett grönt päron? Välj och vraka bland de tehållare som vi presenterar ovan och hitta just din favorit – eller hitta en perfekt present att ge till någon du tycker om! Skynda att fynda tesilar på nätet, här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.