Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig termosmugg online!

Fyndiqs favoriter

Smart med termosmuggar! Det tycks vara så att vi människor ständigt är på språng nu för tiden, och knappt har tid för att sätta oss ner och ta en kaffe. Därför gäller det att du är smart och skaffar dig en resemugg, så att du aldrig behöver gå en hel morgon utan att dricka den där efterlängtade koppen kaffe eller te. Hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort såväl som billigt utbud av termosmuggar i alla möjliga former och färger! Temuggar och kaffemuggar som helt enkelt passar lika bra på språng som hemma, men som dessutom är en liten termos så att drycken håller sig varm. Välkommen att fynda smarta take away muggar!

Tips för ett lyckat köp! Att ha en termosmugg är ett måste, men även en vanlig termos kan ofta komma väl till pass. Det hittar du även här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varm dryck på språng! Varm dryck är något av det bästa som finns när det är kallt ute, oavsett om det är varm choklad eller kaffe du vill dricka. Med en termosmugg eller termosflaska så kan du vara säker på att din dryck håller värmen, och är därför något som alla bör ha hemma. Dessutom finns det stilrena i rostfritt stål såväl som roliga muggar med tryck, så att alla kan hitta en favorit som får bli en trogen följeslagare genom kalla dagar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.