Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kokplatta & ugn online!

Ugn och spisplatta i ett! Det är många som har ett litet kök - hemma, i sommarstugan eller i campingvagnen. Men fastän du har ett litet kök kanske du ändå vill kunna laga bra mat. Då behöver du en liten spis och en ugn som inte tar upp en massa utrymme. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga kokplattor och ugnar, så att våra kunder ska kunna bli mästerkockar även i små kök. Välj mellan kombinerade ugnar och kokplattor, induktionshällar och non-stick plattor. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler köksmaskiner eller redskap? Det har vi också här på Fyndiq. Leta runt i de andra kategorierna och hitta fler trevliga fynd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En eller två plattor? Innan du köper spisplattor kan du fundera på hur mycket utrymme du har i köket och om du behöver tillaga flera saker samtidigt. Du kan nämligen välja om du vill ha en platta eller två, där en är lite mindre och en är större. Du behöver även ta ställning till om du vill ha en induktionshäll eller en vanlig kokplatta. Sedan behöver du också bestämma om du vill ha både ugn och kokplattor eller kanske bara behöver en ugn. Vi har en massa olika varianter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.