Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig köksfläkt online!

Fyndiqs favoriter

Slipp os och matlukt i hemmet! Den som lagar mycket mat vet att det ofta blir väldigt osigt i köket och en ganska stark steklukt kan sprida sig i resten av huset. Dessutom kan varm ånga sprida sig i rummet när man kokar något och göra så att det blir svårt att så kvar och laga mat. Har man dock en bra köksfläkt kan alla dessa problem undvikas. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga köksfläktar i olika varianter. Välj mellan fläktar från bland annat Electrolux, Gram, Bosch och Siemens! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler vitvaror till köket? Hitta billiga sådana här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vägghängd eller frihängande fläkt? När man köper en ny fläkt till sitt kök gäller det att utgå ifrån kökets förutsättningar. Har man till exempel sin spishäll på en köksö i mitten av rummet, väljer man med fördel en frihängande köksfläkt som kan fästas i taket. Vi har flera varianter som går att fästa just i taket, exempelvis en väldigt stilren fläkt från Gorenje. Har man istället en spis som står mot en vägg, rekommenderas en vägghängd köksfläkt. Vad sägs om en i rostfritt stål från Gram eller en svart fläkt från Eico?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.