Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt kylskåp & frys online!

Förvara all din goda mat rätt! När man har varit och handlat mat, händer det sällan att all mat äts upp direkt när man kommer hem. Därför behövs ett ställe där maten kan förvaras så att den inte blir dålig och kan hålla mycket längre, kanske till och med i månader! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga kylskåp och frysar, för att alla hushåll behöver någonstans att förvara maten smart! Välj mellan kylskåp och frysar från kända märken. Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Hitta fler fynd hos oss och betala alltid samma frakt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kyl, frys eller båda? Vid valet av vitvaror känner vissa inte att de har användning av en frys eftersom att de kanske äter de flesta mål utanför hemmet. Då kan en idé vara att köpa enbart ett kylskåp, från till exempel Siemens eller Bosch. Men de flesta hushåll är dock beroende av både kyl och frys, och då passar en kombinerad kyl och frys perfekt. Vilken variant som passar beror lite på hur stort kök man har och hur mycket mat man brukar ha hemma. I det större hushållet passar en fullskalig frys och kyl bredvid varandra bäst. Medan ett kylskåp med en mindre frys undertill, passar bättre i ett litet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.