Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig mikrovågsugn online!

Varje hem bör ha en mikrovågsugn! Ibland finns varken tid eller ork för att vänta på att spis och ugn ska bli varm. Det är just vid dessa tillfällen som du kanske önskar att du hade en mikrovågsugn. Och nu kan du köpa dig en! Vi på fyndig har nämligen samlat ett stort utbud av billiga mikrovågsugnar från en rad olika märken som du kan välja bland. Så ta en titt genom vårt sortiment och se vilken mikrovågsugn du fastnar för. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid produktinformationen noga innan du köper hem vitvaror så att du verkligen vet att du valt rätt produkt för dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg färg eller välkänt märke? Visst finns det många olika mikrovågsugnar att välja bland! Kanske vill du ha en i en fräck rosa färg, eller så nöjer du dig med en klassisk vit mikrovågsugn från Panasonic? Men om du verkligen vill ha en mikrovågsugn som både är snygg och från ett välkänt varumärke vill vi tipsa dig om att spana in ME71M Samsung — den är både enkel att sköta och lätt att förstå sig på, men bäst av allt är att den fungerar superbra dag efter dag! Ett annat tips är att kika närmare på mikrovågsugnarna från LG, Bomann och Sharp. Eller du kanske föredrar märken så som OBH Nordica och Centurion? Vi har mikrovågsugnar från dem med!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.