Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga spisar & hällar online!

Få många möjligheter till matlagning! För att kunna steka, koka, woka och värma mat behövs en spis. Ofta har spisen även flera olika plattor, vilket innebär att man kan laga flera olika komponenter till en rätt samtidigt! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga spisar och hällar från märken som de flesta känner igen. Välj mellan gasspisar, bänkspisar, induktionshällar och spisplattor med ugn! Välkommen till oss och fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fina fynd hos oss. Frakten är nämligen alltid densamma, oavsett hur mycket du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glaskeramikhäll, induktionshäll eller gashäll? När man ska välja den spishäll som passar bäst i ens hem och efter de förutsättningar som finns, bör man tänka på att det finns ett gäng olika varianter. En glaskeramikhäll värmer upp en vald kokzon med hjälp av värmeelement under glasytan. Bosch har bra varianter på denna typ av häll. En induktionshäll ger istället endast värme till kokkärl av järn med hjälp av magnetism. Siemens har till exempel några riktigt bra induktionshällar. Både glaskeramikhällar och induktionshällar är väldigt lätta att rengöra men induktionshällen är mer effektiv och lite säkrare. Sedan finns det även gashällar, vilka fungerar för de hushåll som har gastillförsel!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.