Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ugnar online!

Låt maten laga sig själv i ugnen! En del tycker att en ugn inte är nödvändig i ett kök. Men med tanke på hur många olika typer av mat man kan laga i den, känns den given för den som tycker om god mat. Dessutom är det näst intill omöjligt att baka utan en ugn. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga ugnar, så att våra kunder ska kunna göra annat när maten lagar sig själv i ugnen. Välj mellan ugnar från bland annat Smeg, Whirlpool, AEG och Siemens! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du även efter en köksfläkt? Det kan du hitta bland övriga vitvaror här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varmluftsugn eller vanlig ugn? De senaste åren har det blivit allt mer vanligt att köpa en varmluftsugn. Med en varmluftsugn får man en jämnare värmefördelning och det är ungefär samma temperatur överallt i ugnen. Detta gör det möjligt att ha flera olika plåtar i ugnen samtidigt, på olika nivåer. Ett exempel på en väldigt bra varmluftsugn här hos oss är en från Whirlpool. En vanlig ugn kan passa bättre för den som inte vill lägga lika mycket pengar på en ugn och som inte är intresserad av bakning, då varmluftsugnen är bättre för det.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.