Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billig sax här

102 Fynd

Klart att du ska köpa en billig sax online

Om du inte har en sax hemma redan så har vi på Fyndiq en fråga till dig: hur klarar du dig utan en? Vi använder våra saxar dagligen, och då sitter vi på ett kontor! En sax behövs till både det ena och det andra, och kommer i alla möjliga skepnader. Här har vi samlat massor av olika varianter för dig att välja på och du hittar allt från den klassiska alltiallo saxen med gulorangea handtag till saxslip och trådsax. Eller varför inte satsa på en papperssax och en tygsax? Välkommen att fynda billig sax online hos oss på Fyndiq redan nu!

Tips på ett lyckat köp

Behöver du fler produkter inom kategorin kontorsmaterial så behöver du inte ta dig långt — vi på Fyndiq har kategorier med allt från skrivarpapper till postemballage! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Saxigt värre med sax

Alla kontor och hem behöver en sax, så är det bara. Kanske behöver du klippa loss en rabattkupong ur tidningen? Då bör du använda en papperssax. Och när du ska klippa upp matförpackningar, ja då behöver du en kökssax. På kontoret är det extra viktigt att du har just en sax just för papper, för annars slits bladen på saxen väldigt fort — men som tur är kan du vässa upp bladen igen, för du äger väl en saxslip? Kolla igenom vårt enormt stora och breda utbud av saxar och fynda en billig sax som passar dina behov!