Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda fina & billiga vykort online!

Fyndiqs favoriter

Skicka vykort till någon du tycker om! Förr var det väldigt vanligt att man skickade vykort till folk när man ville något. Och på julen kunde man räkna med en stor bunt med härliga julkort i brevlådan. Det kanske är lite ovanligare nu, men det borde det inte vara med tanke på hur glad man blir varje gång man får ett vykort. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga vykort med olika motiv, så att du kan göra vykortsskicken trendiga igen! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Köp på dig ett gäng olika vykort. Du vet aldrig när du kan behöva ett! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skicka det eller sätt det i en ram! Självklart kan du skicka vykort till folk du tycker om, men hittar du ett vykort som du själv älskar kan du sätta in det i en ram. Ramen kan du sedan spika upp på väggen eller ha stående på byrån. Gillar du gamla ikoner kan du göra ett kollage av vykort på Elvis, Marilyn Monroe och James Dean. Vill du istället visa din rock-älskande kompis uppskattning kan du skicka ett vykort med en bild på Tina Turner. Tycker du om julen och vill sprida stämning till nära och kära finns en rad olika vykort med julmotiv att välja mellan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.