Fynda fina & billiga vykort online

145 Fynd

Skicka vykort till någon du tycker om

Förr var det väldigt vanligt att man skickade vykort till folk när man ville något. Och på julen kunde man räkna med en stor bunt med härliga julkort i brevlådan. Det kanske är lite ovanligare nu, men det borde det inte vara med tanke på hur glad man blir varje gång man får ett vykort. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga vykort med olika motiv, så att du kan göra vykortsskicken trendiga igen! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Köp på dig ett gäng olika vykort. Du vet aldrig när du kan behöva ett! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skicka det eller sätt det i en ram

Självklart kan du skicka vykort till folk du tycker om, men hittar du ett vykort som du själv älskar kan du sätta in det i en ram. Ramen kan du sedan spika upp på väggen eller ha stående på byrån. Gillar du gamla ikoner kan du göra ett kollage av vykort på Elvis, Marilyn Monroe och James Dean. Vill du istället visa din rock-älskande kompis uppskattning kan du skicka ett vykort med en bild på Tina Turner. Tycker du om julen och vill sprida stämning till nära och kära finns en rad olika vykort med julmotiv att välja mellan!