Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga kistor & koffertar!

Inred med billiga kistor & koffertar du köper online hos oss! Sugen på att uppdatera inredningen hemma med lite nya möbler? Då är ett hett tips att spana in alla billiga kistor & koffertar som vi på Fyndiq har samlat här för dig att fynda bland. Här finns kistor i massvis av olika storlekar och koffertarna kommer i allsköns färger och former – så kika igenom vårt breda utbud och välj de kistor & koffertar som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera alla mått innan du lägger din kista eller koffert i varukorgen – all information om produkten hittas i respektive produktbeskrivning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Praktisk, snygg och utmärkt förvaring! En kista kan användas till långt mycket mer än bara som ett förvaringsutrymme. Du kan använda den som vardagsrumsbord, hallbänk eller varför inte som snygg dekoration? Här finns kistor och koffertar i alla möjliga utföranden och storlekar vilket gör dess användningsområden oändliga! Varför inte välja en kista med vinfack att ha i vardagsrummet och en indisk kista i shishamträ att ställa i barnens rum? Du hittar dessutom hela set med förvaringskistor i olika storlekar som kan användas för massa spännande saker. Kom ihåg att en snygg koffert till exempel är perfekt att använda både som förvaringsplats och snygg inredningsdetalj – praktiskt och snyggt på en och samma gång, smart va?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.