Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 516 att välja bland!

Fynda billigt färgpigment online!

Fynda färgpigment i olika nyanser online! Betong är ett vanligt material att bygga med. Många husgrunder är exempelvis byggda av materialet och man kan även göra mindre projekt av betong. Något som hindrar många från att använda materialet är den gråa, tråkiga färgen. Det finns dock en lösning på problemet och det är färgpigment. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billigt färgpigment i olika nyanser som man kan använda just till att färga betong och annat! Så välkommen att fynda när du vill piffa upp ditt projekt med lite härlig färg!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att anpassa mängden färgpigment till vilken typ av betong eller cementprodukt du använder. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Brons, rött, vitt eller gult? När det kommer till pigment för bygg och betong finns det en rad olika färger och nyanser att välja mellan. Och vilken färg man väljer beror självklart på var betongen sitter eller vad man vill färga. Är det exempelvis en betongskiva till trädgårdsbordet som man vill färga kan det passa bra med svart eller kanske brun färg. Har man däremot en liten kruka som man vill färga kan det vara roligt att färga den i en lite mer utstickande nyans som brons eller rött. Vilken färg man tillslut väljer är självklart upp till en själv. Men en bra start till att hitta färgen kan vara att kolla runt bland färgerna här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.