Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bygg trädgård med rätt byggprodukter! Funderar du på att bygga i din trädgård? Då behöver du säkerligen också byggprodukter för trädgård att arbeta med. Och det är något som vi på Fyndiq har samlat online här hos oss. Här hittar du massor av billiga byggprodukter för trädgård och hittar allt från komposittrall till balkongskydd och insynsskydd av olika slag. Så vad är det du ska ta dig an för sorts byggprojekt? Här bland våra byggprodukter för trädgård kan du säkerligen hitta det du behöver — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler trädgårdsprylar? Det finns massor av annat att välja och vraka bland här på Fyndiq så använd sökrutan för att leta fram precis de produkter du vill köpa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bygg trädgård med hjälp av insynsskydd! Om du har en liten trädgård eller en trädgård där buskagen inte är så höga eller täta kan det vara skönt att sätta upp lite insynsskydd. Men hur snyggt är ett tråkigt plank? Inte speciellt. Bland våra byggprodukter för trädgård hittas till exempel TecTake PVC-insynsskydd 70 m buxbom som du kan fläta in mellan stolparna i ett vanligt metallstaket för att förvandla det till en prunkande häck i stället. Du hittar även snygga balkongskydd med stenimitation eller gröna löv att sätta upp. Dessutom har vi även klassiska sidomarkiser att avgränsa med. Vad letar du efter? Kolla igenom vårt breda utbud och fynda allt inom bygg trädgård här.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.