Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga gjutformar online!

Favoritmotiv till trädgården med gjutform! Det är populärare än någonsin med do-it-yourself, så varför inte göra en egen dekorationsplatta eller gångplatta? I vårt stora sortiment av billiga gjutformar finner du allt från gjutformar med kattmotiv till formar med hund-, western- och julmotiv. Du hittar dessutom gjutform med stenstruktur, trämönster och mosaik! Eftersom det är så många bra produkter att gjuta loss med kan det vara roligt att köpa flera att variera med, de kan nämligen användas om och om igen. Välkommen att fynda din nya gjutform för trädgård online redan idag här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Osäker på om du ska gjuta i gips eller betong? Båda funkar lika bra, så du kan lika gärna prova båda materialen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dekorationsplattor i gips och betong! Vare sig du är en kattfantast eller en hundentusiast finner du här massor med formar som gör att du kan uttrycka din kärlek till djuret. Detta gör du genom att hälla gips eller betong i någon av våra fina gjutformar i hårdplast, som kan användas om och om igen! Dessutom finns det en hel del formar som har julmotiv. Passa på att gjuta betong i en form med tomtar och slädar att ställa ut till julen. Det passar snyggt i den snötäckta trädgården eller på farstubron. Skynda att fynda coola gjutformar helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.