Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ångtvätt hos oss!

Handla billig ångtvätt online hos oss på Fyndiq! Trött på att moppa och våttorka golven hemma? Då kan du vara i behov av en smart ångtvätt vilket är just precis vad det är du finner i denna kategori här hos oss på Fyndiq! Här har vi nämligen samlat massor av billiga ångtvättar från en rad olika varumärken för dig att shoppa loss bland — kolla igenom vårt breda utbud och klicka hem den ångtvätt som du tror kommer passa bäst hemma hos dig!

Tips för ett lyckat köp! En ångtvätt rengör utan kemikalier och är skonsam för miljön — så när du väljer en sådan kan du känna dig trygg med att du gör ett smart miljömedvetet val! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare städning med ånga! Visst är det mer effektivt att städa med en ångtvätt istället för att dra fram skurhinken och kanske går det till och med något fortare! En sak är i alla fall säker: att städa med till exempel en Kärcher ångtvätt är långt mycket roligare. Och varför inte kombinera din Kärchertvätt med smarta microfiberdukar som med sin unika uppsugningsförmåga kan användas på alla sorters golvytor — från trägolv till klinker! Eller du kanske är mer intresserad av en ångtvätt med riktigt mycket kraft i? Då är ett tips att spana in Kärcher Ångtvätt SC5, för den är det starkaste i sin klass och kommer åt i springor, fogar och andra små utrymmen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.