Kundservice

Fynda billiga dammsugarkulor online

753 Fynd

Filtrera

Sprid god doft när du dammsuger

De flesta känner nog igen sig i att det ibland när man dammsuger sprids en obehaglig doft som inte alls känns trevlig. När man dammsuger vill man ju att det ska bli rent och dofta fräscht — inte att det ska lukta unket. Därför kan det vara smart att investera i ett par doftkulor till dammsugaren som sprider en god doft vid dammsugningen. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga dammsugarkulor i flera olika härliga dofter för dig att fynda bland online här hos oss! Kika igenom sortimentet och hitta den doft som passar ditt hem och dammsugare!

Tips för ett lyckat köp

Dammsugarkulorna kan även läggas i en skål i garderoben eller på toaletten — de behöver nämligen inte ligga i dammsugaren för att sprida väldoft! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Citron, liljekonvalj eller ros?

De doftkulor som du kan köpa här hos oss kommer i en mängd olika dofter. Detta betyder att det med största sannolikhet finns en doft som passar alla. Välj till exempel vanilj för att sprida en mild och söt doft i hela huset eller citron för en fräschare och skarpare doft! Den som älskar blomdoft kan istället gå loss på sommarblom, fresia, kaprifol, blombukett, liljekonvalj eller lavendel! För att sprida doften i hemmet räcker det med att suga upp omkring en tesked av doftkulorna när man bytt påse i dammsugaren — och voilà!