Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig högtryckstvätt på nätet!

Köp en billig högtryckstvätt online! De flesta prylar som vi använder utomhus drar på sig både smuts och blir slitna av väder och vind. Detta gör det nödvändigt att ibland tvätta av dessa saker och det gör man snabbast, bäst och mest effektivt med en högtryckstvätt. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga högtryckstvättar från kända märken. Ge utemöblerna, cykeln eller bilen en rejäl rengöring med en kraftfull högtryckstvätt. Ta ett hårt grepp om spolhandtaget och gör dina uteprylar som nya igen!

Tips för ett lyckat köp! Många av högtryckstvättarna har rengöringsmedel som kommer med själva tvätten. De högtryckstvättar som inte har rengöringsmedel, måste du köpa medel till. Köp gärna något som är skonsamt mot naturen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tvätta snabbare, smidigare och roligare! De flesta kan nog hålla med om att det inte är superroligt att gå igång med en skurtrasa och hink på altanen, utemöblerna, bilen eller cykeln. Men har man en högtryckstvätt till hands går rengöringen väldigt snabbt och dessutom är en sådan här tvätt rätt rolig att använda. Med ett högt tryck spolar du snabbt bort allt smuts och får ett skinande rent resultat. Hos oss på Fyndiq hittar du en högtryckstvätt som passar dig, oavsett vad det är som du vill rengöra. Skynda att fynda redan nu!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.