Kundservice

iPhone-skal & iPhone-tillbehör

235 300 fynd

Är du ute efter ett nytt iPhone skal? Köp mobilskal till din iPhone och en massa andra tillbehör hos oss på Fyndiq! Vi har ett megastort utbud av tillbehör till alla olika iPhone-modeller som någonsin funnits på marknaden. Så välj din modell och knappa hem de accessoarer och tillbehör du vill ha till just din mobiltelefon!


Filtrera

Tillbehör & skal för iPhone

När Apple gjorde entré med sin iPhone för några år sedan så blev det genast en succé. Alla ville ha den smarta mobiltelefonen som inte liknade något annat de sett tidigare! Och än idag är det en otroligt populär telefon som många har, därför har vi på Fyndiq samlat alla möjliga iPhone tillbehör man kan tänka sig! Oavsett om du har en iPhone X, iPhone 7 eller kanske en iPhone 3G så kan du hitta billiga iPhone skal, skärmskydd, sportarmband, plånboksfodral med mera här i vårt stora utbud. Just nu är det väldigt populärt med skal till iPhone 13 och iPhone 12 skal, vilket du kan hitta här. Välkommen att fynda!

Olika typer av iPhone skal du kan hitta hos oss

  • Genomskinliga TPU skal

  • Extra stöttåliga mobilskal

  • Skal som fungerar med trådlös laddning

  • Praktiska plånboksfodral

  • Ultratunna iPhone skal

  • Du kan till och med designa ditt egna mobilskal i vårat verktyg här: https://fyndiq.se/designa-eget-mobilskal/

  • Och mycket mer, du kommer garanterat hitta något som passar din mobiltelefon hos oss!

Tips för ett lyckat köp

När du ändå är igång och beställer hem ett nytt iPhone 13 pro skal med nalle eller kanske ett glittrigt skal, passa på att beställa en iPhone laddare också! Man vet aldrig när laddaren försvinner eller går sönder, och med en extra på lager är man alltid trygg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skärmskydd är viktigt

Dessvärre så finns det tillfällen då ens fina telefon kan gå sönder, och eftersom man helst vill undvika en iPhone reparation så är ett bra tips att ha tillbehör till iPhone, som skärmskydd, mobilskal eller kanske en mobilplånbok. Då blir inte telefonen bara otroligt snygg, utan den skyddas dessutom från all möjlig olycka. Ett displayskydd kan helt enkelt vara nödvändigt för att telefonen ska hålla sig hel och fin. Något som man inte bör äventyra!