Fynda billig iPhone 5/5s/SE korthållare

5 Fynd

Skal med korthållare till iPhone 5 online

Så fort ryktet börjar sprida sig kommer hetsen, och alla frågar sig: När kommer den nya modellen? Hur kommer den att varä Och den senaste modellen, iPhone 5s, tog alla med storm när den väl landade i butikerna. Den har verkligen blivit exakt lika populär som de andra mobiltelefonerna från Apple! Om du är en stolt ägare av denna modell hoppas vi verkligen att du skyddar den ordentligt och köper skal från oss på Fyndiq. Just här hittar du iPhoneskal med korthållare för 5 och 5s. Du kan beställa hem dessa billigt för att snart få dem levererade till din dörr.

Tips för ett lyckat köp

iPhone är inte vad man kallar billiga mobiler, så har du investerat i en sådan telefon är det värt att säkra dess värde med ett bra skal. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydd som är både snyggt & praktiskt

Främst ska ju ett skal skydda mobilen från att gå sönder, men det är också snyggt att ha ett mobilskal för din iPhone SE. Handlar du skal med korthållare blir skalet också praktiskt att använda eftersom mobilen då även kan fungera som din plånbok. Kolla igenom vårt utbud och klicka hem de skal du fastnar för. Om du får svårt att välja kan du bara slänga ett öga på priset. Hos oss på Fyndiq är priset nämligen så pass lågt att du kan köpa fler än ett!