Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig iPhone 5/5s/SE korthållare!

Fyndiqs favoriter

Skal med korthållare till iPhone 5 online! Så fort ryktet börjar sprida sig kommer hetsen, och alla frågar sig: När kommer den nya modellen? Hur kommer den att vara? Och den senaste modellen, iPhone 5s, tog alla med storm när den väl landade i butikerna. Den har verkligen blivit exakt lika populär som de andra mobiltelefonerna från Apple! Om du är en stolt ägare av denna modell hoppas vi verkligen att du skyddar den ordentligt och köper skal från oss på Fyndiq. Just här hittar du iPhoneskal med korthållare för 5 och 5s. Du kan beställa hem dessa billigt för att snart få dem levererade till din dörr.

Tips för ett lyckat köp! iPhone är inte vad man kallar billiga mobiler, så har du investerat i en sådan telefon är det värt att säkra dess värde med ett bra skal. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydd som är både snyggt & praktiskt! Främst ska ju ett skal skydda mobilen från att gå sönder, men det är också snyggt att ha ett mobilskal för din iPhone SE. Handlar du skal med korthållare blir skalet också praktiskt att använda eftersom mobilen då även kan fungera som din plånbok. Kolla igenom vårt utbud och klicka hem de skal du fastnar för. Om du får svårt att välja kan du bara slänga ett öga på priset. Hos oss på Fyndiq är priset nämligen så pass lågt att du kan köpa fler än ett!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.