Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga Bumper för Samsung Galaxy S3

Skydda din Galaxy S3 med snygga bumperskal! När telefonen faller i backen hoppar hjärtat över ett slag. Det är en nära döden upplevelse, och livet med mobilen passerar i revy. Känslan är hemsk. Det gör ont. Man blir rädd! Men. Det behöver inte vara så. Inte alls faktiskt! Med stöttåliga Bumper skydd till din telefon är den säker. Den klarar fallet och din ångest blir ett minne blott. Vi har just dessa bumpers, och de passar perfekt till din Samsung Galaxy S3. Vi har billiga bumper skal i jordens alla färger – så gör din telefon en tjänst, och fynda ett säkert skal till din Samsung.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Var stolt över ditt Bumpersskal! Vissa kanske tänker att det är löjligt att vara rädd om sin mobil. Men så är det inte. Att tänka så är ren idioti, och kan jämföras med att cykla utan hjälm. Varför ska man inte värna om sina ägodelar? Det är en fråga utan svar. Speciellt när våra bumpers skal till Samsung Galaxy är fantastiskt snygga. Med ett mobilskal från vårt stora utbud kan du vara stolt. De är både snygga, och säkra. Vad kan vara bättre? Vi har alternativ i mängder av färger och former, välkommen in och fynda - du kommer inte bli besviken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.