Kundservice

Fynda billiga iPad skal online

34 Fynd

Filtrera

Välj bland massa billiga iPad skal

Surfplattor som iPads har blivit otroligt populära, de är både smidiga och ger användaren enorma möjligheter i form av olika appar och funktioner. Lätt att ta med sig överallt är den, och du kan använda den till allt mellan att läsa PDF-er på väg till jobbet till att spela Angry Birds eller ta fram en karta när den behövs. En sådan högteknologisk pryl ska man självklart ta hand om väl. För det är våra iPad skal perfekta tillbehör!

Tips för ett lyckat köp

Se till att tillbehören du klickat ner i varukorgen passar till den modell din surfplatta är. Det blir ju så mycket roligare om ditt nyfunna fynd passar perfekt när du får hem det i brevlådan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydda din nya iPad

Nu när du skaffat dig en ny surfplatta vill du ju så klart se till att den tar väl om hand, och det bästa du kan göra då är att skaffa dig ett iPad skal! På Fyndiq hittar du massor av billiga iPad skal med det huvudsakliga syftet att skydda paddan (som iPads ofta kallas) från stötar, repor och andra skador. Många skal har funktioner också, som gör att du kan ställa upp din iPad om du till exempel ska kolla på en film eller ett avsnitt av din favoritserie på den! Sen finns det iPad skal som är riktigt utsmyckande och gör din surfplatta till något mer än ett elektroniskt verktyg, det blir snarare en snygg accessoar! Ett färgat, mönstrat eller futuristiskt metalliskt skal gör din surfplatta mer personlig samtidigt som den skyddar från skador.