Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda skärmskydd till iPad på nätet!

Fyndiqs favoriter

Skydd för din iPad! Att säkerhet är viktigt är vi på Fyndiq fullt medvetna om. Just därför har vi tagit fram ett stort och varierande utbud av skärmskydd till iPad! Här hittar du skydd av hög kvalitet, oavsett om du söker för iPad 3 eller iPad 2. Vill du vara riktigt säker på att ingenting händer din padda? Med skärmskydd iPad 2/3/4 Ultra Clears får din padda ett bra skydd som täcker hela ytan, och när du ändå är här – varför inte passa på att klicka hem iPad 2/3/4 360 Rotations Stativ Flip Fodral - som ger ett riktigt stabilt skydd, samtidigt som fodralet är snyggt. Vi hoppas att du hos oss hittar vad du söker, och glöm inte – allt är självklart till billigare priser!

Tips för ett lyckat köp! Om du är osäker på vilket skärmskydd som passar din padda kan det vara smart att kontrollera en extra gång innan du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Surfa utan oro! Saker går sönder, så är det bara. Förr eller senare faller det i backen, eller kanske råkar man kliva sönder det. Men, bara för att olyckan kan hända – ska man inte vänta in den! Varför inte ta slaget mot olyckan? Genom att skydda sina saker, till exempel med iPad skärmskydd - är risken att din surfplatta går sönder betydligt mindre. Vi på Fyndiq har ett stort utbud av skärmskydd och fodral, så att du ska kunna hålla din surfplatta ren och hel utan några problem, och med våra billiga priser behöver du inte känna en klump i magen när du beställer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.