Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga hårpinnar online!

Fyndiqs favoriter

Mängder av hårpinnar här! Aldrig tidigare har accessoarer varit så trendigt - och speciellt i håret, där man kan smyga in både det ena och det andra för att få till den rätta frisyren. Det är också just därför vi på Fyndiq är så otroligt stolta över att kunna presentera ett stort utbud av hårpinnar - en hår accessoar som ger håret ett unikt lyft. Här hittar du hårpinne med blomma i bohemiskt trä, hårpinnar med peacemärke för den snygga hippie-stilen samt enkla hårnålar som gör det möjligt att enkelt snurra upp håret. Vad väntar du på? Köp billiga hårpinnar från oss idag!

Tips för ett lyckat köp! Med hårpinnen finns det inga rätt eller fel - var därför inte rädd att experimentera när du ska skapa dig en snygg frisyr. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hårpinnar skapar mängder av olika frisyrer Vill du skapa snygga men lätta frisyrer? Då är verkligen hårpinnen en vinnande accessoar. Med hårpinnen kan du snurra och fästa lite som du vill men det blir nästan alltid snyggt. Hårpinnen ska dock inte förväxlas med hårnålen, som man främst använder för att fästa håret utan med hårpinnen skapar du frisyrer. Sen finns det ju olika varianter också, vilket gör det ännu lite roligare. Varför inte beställa hem några olika och testa dig fram? Frakten är trots allt densamma oavsett hur mycket du beställer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.