Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billiga hårsnoddar online

222 Fynd

Shoppa bra hårsnoddar online

Tänk att en liten hårsnodd kan göra så stor skillnad, att den kan vara avgörande för hur vi känner oss. Med tanke på det borde vi alltid ha en extra tofs i fickan, väskan eller på handleden. Här på Fyndiq tar vi tofsen på allvar och har därmed ett mycket stort sortiment av billiga tofsar du kan välja mellan. Här finner du allt från den stora hårsnodden i viskos till de små diskreta gummibanden, och allt däremellan. Hellre en tofs för mycket kring handleden än ingen tofs alls!

Tips för ett lyckat köp

Vi gör av med hårsnoddar som om de inte betyder någonting alls för oss.se därför till att alltid köpa upp dig på ett paket extra så du har snoddar nog när krisen börjar närma sig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken tofs är du?

Bara med en tofs kan man visa mer av sin personlighet. Genom att handla neutrala hårsnoddar som matchar ens hårfärg är man mer diskret av sig och vill passa in. Väljer man däremot en mer färgglad hårsnodd a la 80-tal vill man visa vem man är. Att man är en tuffing om man har hårsnoddar med spikes eller dödskallar säger sig självt. Men kanske är det bäst ändå att ha en hårsnodd för olika tillfällen för att alltid gå säkert?