Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda ditt paraply billigt online!

Fyndiqs favoriter

Här finns mängder av snygga paraplyer! Det är mycket här i världen som vi inte kan påverka, och vädrets fantastiska makter är en av dessa saker. Vad vi däremot kan göra någonting åt är att påverka hur blöta vi själva vill bli. Att alltid ha ett paraply tillgängligt är att vara redo för vad vädret har att komma med. Här på Fyndiq har vi ett härligt utbud av billiga paraplyer som tyvärr inte gör det enkelt att välja mellan då det finns så många fina. Då kan det vara bra att fundera ut om du vill ha ett enkelt svart eller vitt paraply eller om du vill ha ett lite häftigt paraply med tryck i form av ett grafiskt mönster eller vackra blommor.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att när du ska köpa paraply så glöm inte att köpa ett paraply till barnvagnen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Visa personligheten med ditt paraply! Visst, ett paraplys viktigaste funktion är att hålla oss så torra som det bara går, men ett plus är när man även finner ett vackert paraply så man får visa upp sin personlighet. Fundera på vad ett genomskinligt paraply skulle säga om dig, eller om du är den som vill ha ett litet nätt miniparaply som går ner i väskan. För den verkligt rutinerade som älskar regnpromenader så rekommenderas ett ventilationsparaply som släpper igenom luft så paraplyet inte ska bli som ett segel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.