Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sovsäckar online!

Upplev friluftslivet med rätt sovsäck! Vad vore äventyret ute i vildmarken utan bra utrustning? Jobbigt förmodligen. I vårt stora utbud av billiga sovsäckar hittar du säcken som kommer få dig att sova gott i under stjärnorna eller i ett trivsamt tält. Med välkända fjäll- och friluftslivsmärken som True North, Visent Fjellheim, Bestway och Haglöfs Moonlite vet du att det inte kan gå fel när skymningen sänker sig över fjället, skogen eller campingen. Ta reda på om du vill använda sovsäcken för sommar eller vinter och välj sort utefter lägsta och högsta temperatur. Skynda att fynda sovsäck online hos oss redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du shoppa fler friluftsprodukter? Ta en titt i vår friluftslivskategori och du hittar en massa användbara prylar för äventyret! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sov tryggt och säkert under vinter- och sommarhimlen! Ska du på fjällexpedition och vill ha det allra bästa på marknaden? Eller ligga i ett tält på en sommarcamping någonstans i Sverige? Svaret avgör lite vad för utrustning du faktiskt behöver. En lättare sovsäck är givetvis att rekommendera för de varmare kvällarna, medan en natt i fjällen oavsett årstid kan bli både rå och kall utan en riktigt tjock variant. Ska du vandra är vikten på säcken viktig att tänka på, så att inte det blir för tungt på ryggen - men på en bilsemester kanske inte vikten spelar så stor roll? Hitta rätt säck för dig och ditt äventyr!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.