Kundservice

Fynda billiga basket tillbehör på nätet

2 653 Fynd

Allt du behöver för att spela basket

Basketboll är en fantastiskt spännande sport tycker vi på Fyndiq, vi biter på naglarna varje gång det är Basket EM och vi tror verkligen att svensk basket är på uppgång, vilket betyder att vi behöver fler talanger! Därför har vi samlat ihop en massa bra basket prylar här, så att du kan fynda billiga basket tillbehör både till hemmet och till gymnastiksalen! Här hittar du allt från en bra Wilson basketkorg till ett extra basketnät till korgen. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp

Det är alltid bra att ha en extra basketboll redo att pumpas upp hemma, och ett extra basketnät till korgen är inte så dumt att ha på lager heller. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träffa en basketkorg med en Spalding basketboll

Det huvudsakliga målet när man spelar basket är ju att pricka korgen så många gånger som möjligt och beroende på varifrån du kastar bollen får du olika många poäng. Det är samma basketkorg för dam och för herr, och även de basketbollar man använder är samma storlek. Det roligaste är att spela med kompisarna i mixade lag tycker vi, det är både roligt och en bra träningsform! Så varför inte köpa hem en basketkorg och några basketbollar, och köra hemma i trädgården?