Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för biljard billigt på nätet!

Allt för ditt biljardbord! Alla har vi väl en eller annan hobby, något sådant som vi gärna spenderar tid med. För många så är det biljard som är grejen, och att ha ett biljardbord ståendes hemma är något som många drömmer om, om de inte redan har turen att ha det. Därför har vi på Fyndiq ett riktigt stort utbud av just biljardtillbehör! Och till riktigt billiga priser dessutom, så att alla kan ägna sig åt sin härliga hobby! För vad vore egentligen ett biljardbord utan en biljardkö, eller biljardbollar?

Tips för ett lyckat köp! När du ändå är igång och beställer hem grejer för ditt biljardspelande, se till så att du får med allt! Kanske behöver du en ny biljardkrita till din kö? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Biljardtillbehör är viktigt! Oavsett om man har ett stort biljardbord eller mini biljardbord hemma så behöver man i princip samma tillbehör för att kunna bli så bra som möjligt. Och att shoppa för biljard online är en bra idé, så du har alltså kommit helt rätt! Här hittar du köställ och köben såväl som bordsborste och bordsskydd, och så mycket mer! Sen gäller det såklart att ha koll på biljard regler innan man sätter igång. Det är nämligen svårt att bli proffs på biljard utan att ha koll på hur det går till, inte sant?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.