Kundservice

Fynda billiga Dart tillbehör online

1 887 Fynd

Filtrera

Ett spel för alla

Att spela dart är verkligen någonting som alla kan göra. Det är ett spel som kräver koncentration och motivation, men alla oavsett längd och storlek kan spela — utan minsta problem. Just därför har vi på Fyndiq samlat allt vad du behöver för att spela dart på ett och samma ställe, till ett billigare pris. Här hittar du dartpilar, darttavla och mycket mer. Kom in och se vad vårt utbud har att erbjuda, och gör dig redo för en spännande match!

Tips för ett lyckat köp

Vi har många olika dartpilar så som Steel Alien, Soft Atlantis och One80 Burst. Om du är osäker på vilken som passar dig bäst, bör du beställa hem olika för att testa dig fram! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med resultattavla

Det finns mycket dart regler, och det är viktigt att man kan räkna poäng om man ska spela dart. En resultattavla är bra för att man ska kunna hålla koll på vem som leder, annars kan det enkelt bli fel. För den som inte kan reglerna eller vet hur man räknar poäng kan en elektronisk darttavla vara till en fördel, eftersom den innehåller regler och i vissa fall också räknar poäng. Självklart finns detta hos Fyndiq, men om du hellre vill ha en klassisk darttavla går det också att finna. Billiga priser och ett stort utbud är vad vi erbjuder. Välkommen att fynda!