Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Dart tillbehör online!

Ett spel för alla! Att spela dart är verkligen någonting som alla kan göra. Det är ett spel som kräver koncentration och motivation, men alla oavsett längd och storlek kan spela — utan minsta problem. Just därför har vi på Fyndiq samlat allt vad du behöver för att spela dart på ett och samma ställe, till ett billigare pris. Här hittar du dartpilar, darttavla och mycket mer. Kom in och se vad vårt utbud har att erbjuda, och gör dig redo för en spännande match!

Tips för ett lyckat köp! Vi har många olika dartpilar så som Steel Alien, Soft Atlantis och One80 Burst. Om du är osäker på vilken som passar dig bäst, bör du beställa hem olika för att testa dig fram! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med resultattavla! Det finns mycket dart regler, och det är viktigt att man kan räkna poäng om man ska spela dart. En resultattavla är bra för att man ska kunna hålla koll på vem som leder, annars kan det enkelt bli fel. För den som inte kan reglerna eller vet hur man räknar poäng kan en elektronisk darttavla vara till en fördel, eftersom den innehåller regler och i vissa fall också räknar poäng. Självklart finns detta hos Fyndiq, men om du hellre vill ha en klassisk darttavla går det också att finna. Billiga priser och ett stort utbud är vad vi erbjuder. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.