Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga träningskläder för barn online!

Hitta rätt gympakläder och träningskläder till ditt barn online hos oss! Det bästa barn vet är att leka, springa runt, klättra på saker och att busa. Som tur är finns det massor med bra träningskläder för barn i dag – det gör att dessa plagg är speciellt anpassade för aktiva små busfrön. Online här hos oss på Fyndiq finner du ett stort sortiment billiga träningskläder för barn från bland annat Umbro Shorts och Barcelona kläder Messi. Vad sägs om träningsbyxor och smart funktionströja särskilt anpassad för ett aktivt barn med spring i fötterna? Det hittas här! Skynda att fynda gympakläder och sportkläder hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter bollar och racket till ditt barn att leka med? Det finner du i kategorin Träningsredskap här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spela fotboll i din idols kläder! Det kan vara svårt att motivera vissa barn till att det är kul att spela fotboll eller kanske en annan spännande sport – då kanske det blir roligare om barnet får springa efter bollen i sin stora idols färger? Här på Fyndiq hittar du bland annat legenden Messis klassiska T-shirt och shorts i barnstorlek för barn med fotbollsambitioner. Dessutom finns det sportkläder för barn som gillar att spela golf och alla möjliga andra sporter du kan tänka dig! Låt barnet leka och sporta i kläder som gör aktivitet enklare och roligare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.