Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ölglas & muggar online!

Här finns glas till underhållning! Livet är en fest sjunger Nationalteatern, och väljer man att stämma in på den sången blir livet lite roligare och lite gladare. För att göra livets fest lite festligare är ett bra utbud av glas något av största vikt. För tänk en fest utan döskalle glas eller spännande whisky glas. Här på Fyndiq har vi plockat fram ett bra utbud för många olika festliga tillfällen. Välj mellan billiga pappersmuggar, ölglas, shotglas och cocktailglas till härligt lysande glasunderlägg som livar upp bordet. För du vet väl att du inte kan få för många glas.

Tips för ett lyckat köp! Här på Fyndiq har vi fantastiska priser, så passa på att samla på dig ett riktigt festligt utbud nu när du är i farten att handla plastglas eller vad det är du är ute efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Till både vardag och fest! Oavsett egentligen om det är till vardag eller fest så kan man alltid liva upp stämningen med lite färgsprakande glas. Tänk dig att börja morgonen med kaffemuggar formade som kameraobjektiv, att inta lunchen med lite saft i ett champagneglas och att avsluta dagens äventyr med lite te i ett vinglas eller en grön och nyttig shot i ett snapsglas. Varför inte testa, livet blir en nyans roligare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.