Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga kort till pyssel online!

Fyndiqs favoriter

Papperspyssel är både enkelt och roligt! När det nalkas pyssel finns det mängder av saker att göra, med allt från att ordna smycken till att skapa roliga och unika kort. Och om det är kort du ska pyssla med har du hamnat på rätt sida, här finns nämligen allt från vykort till tomma brevkort som du kan pyssla ihop för att ge bort som present till mamma eller kanske till din käraste. Kika igenom och se vad du inspireras till att göra, lite papperspyssel är aldrig fel och här hittar du alla typer av kort som du kan tänkas behöva. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Orkar du inte pyssla ihop ett eget kort kan du också köpa vanliga vykort med roliga motiv, perfekt om du vill skicka ut påskkort till nära och kära! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Pyssel är till för alla! Många tänker att pyssel handlar om antingen någonting som barn gör eller att man jobbar med smyckestillverkning. Men pyssel är så mycket mer än så och att pyssla hemma kan vem som helst göra, oavsett ålder och kön! Papperspyssel är ett enkelt pyssel för dig som vill slappna av och skapa lite roliga kort. Kanske ska du ge bort en present och vill skoja till det? Då är ett egendesignat grattis kort perfekt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.