Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga fästen & avslut på nätet!

Fyndiqs favoriter

Fästen viktigt vid smyckestillverkning! Att det finns många som gillar att bära fina smycken är knappast ovanligt. Och det är också en hel del som gillar att göra egna smycken, och därför kan du hitta massor av fästen och avslut för smyckestillverkning här hos oss på Fyndiq! Ändklämmor och knutgömmor är trots allt lika viktigt som fina pärlor för att få till ett fint smycke, och är därför ett måste i smyckesverkstaden. Så kika runt i vårt stora och billiga utbud av smyckesfästen och avslut och se vad som passar dig!

Tips för ett lyckat köp! Att stå utan fästen och avslut är aldrig roligt, så klicka hem så att du har ett rejält lager där hemma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt avslut för rätt smycke! Lite beroende på vad du gillar för accessoarer så behöver du olika fästen, så det gäller att ha koll på vad du ska tillverka för något. Fästen till lädersnören skiljer sig nämligen från till exempel fästen med smyckeslås eller ändsnurror, så det kan vara bra att ha en idé om vad du kommer att behöva. Men eftersom det är så billigt hos oss på Fyndiq kan du ju beställa hem ett litet lager, så att du har allt du kan tänkas behöva. Och då kan du låta kreativiteten och impulsen avgöra hur smycket ska se ut. Det är trots allt det som är tjusningen med smyckestillverkning!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.