Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda stomme för brosch billigt online!

Gör en egen brosch! En vacker brosch vill nog alla ha, men tänk att få ha det vackraste av smycken och veta att det är en själv som har gjort det? Allt du behöver är lite kreativitet, och produkter för smyckestillverkning så klart. Detta är någonting vi på Fyndiq har mängder av, med allt från broschnålar till runda plattor att fästa pärlor eller vad du än önskar på. Köp dina smyckesstommar för broscher hos oss och påbörja ditt mästerverk. Hos oss är priset lågt, så de billiga broschstommarna gör att du istället kan lägga pengar på dekoren. Lycka till!

Tips för ett lyckat köp! Om du ska göra flera egna smycken, inte bara broscher – har vi annan smyckestillverkning bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigaste delarna när en gör egna smycken Ett perfekt pyssel, det är vad smyckestillverkning är. Men det är ju självklart inte kul om en inte har någonting att pyssla med. Just här hittar du det allra viktigaste på en brosch, själva stommen. Det är den som gör att broschen i fråga är just en brosch, utan stomme blir det snart ett par örhängen som du tillverkar. När en gör smycken själv gäller det att vara kreativ och ha de viktigaste delarna. Dessa hittar du här och allt du behöver göra är att klicka på köp.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.