Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda hjärtan till scrapbooking online!

Fyndiqs favoriter

Scrapbooking inspiration! Vad slår ditt hjärta för? Kanske scrapbooking? Det hoppas vi, för om så är fallet har du hamnat på helt rätt sida. Här hittar du fina hjärtan i olika färger och storlekar till din scrapbook så att du får till den romantiska känsla du strävar efter. Svensk scrapbooking har blivit väldigt stort den senaste tiden och dessa hjärtan fungerar perfekt om du ska göra en scrapbook till din älskling på alla hjärtans dag eller bara vill samla era minnen på ett fint sätt. Inspireras hos oss på Fyndiq och beställ hem hjärtan till scrapbooking billigt redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Om det är en speciell storlek på ditt hjärta som du är ute efter kan det vara smart att slänga ett extra öga på beskrivningen så du beställer hem rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla hjärtans pyssel! Det är verkligen både gosigt och roligt att pyssla med scrapbooking och oavsett om du gör en scrapbook till en vän eller till dig själv så förtjänar den all din kärlek. Samla på dig massa hjärtan från oss på Fyndiq och klicka dig sen vidare till din favorit scrapbooking blogg för ännu mer inspiration. Här hittar du hjärtan i blandade färger, som glittrar, glänser, är små och stora och mycket, mycket mer! Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.