Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pärlor till scrapbooking!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av pärlor till scrapbooking online! Att få pyssla är för många människor något helt underbart. Och att få göra det med ett stort utbud av klister, pärlor, papper och annat skoj att ha till är fantastiskt! Här på Fyndiq kan du köpa pärlor som du kan använda till scrapbooking, men även pärlor till smyckestillverkning. Välj mellan allt från billiga bokstavspärlor, färgglada pärlor, glänsande pärlor till pärlor på band och halvpärlor som är enkla att klistra fast på ditt verk. Vi lovar att du kommer finna en pärla som fångar ditt intresse.

Tips för ett lyckat köp! När du handlar pärlor online från oss så kan du handla hur mycket som helst utan att fraktkostnaden påverkas. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt din fantasi sätta gränserna! Att vara begränsad av ett magert utbud av pärlor gör att din fantasi blir begränsad i vad du kan göra. Se till att ta i från tårna när du nu har chansen och bunkra upp med mängder av olika pärlor för att verkligen känna inspiration när du sätter igång. Det är oftast den lilla pärlan som sticker ut och som blir pricken över i:et i ditt konstverk. För inspiration kan du alltid blicka ut i naturen eller blunda och känn efter vad det är för krafter du finner. Lycka till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.