Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig embossing hos oss!

Fyndiqs favoriter

Köp billig embossing online hos oss på Fyndiq! När man pysslar med scrapbooking kan det vara extra roligt att göra fina stämplar och mönster i papperet med hjälp av en embossing. Genom att bilda upphöjda mönster skapar man mer liv och känsla i sitt scrapbooking pyssel. Därför har vi här samlat ett brett sortiment med alla tänkbara embossings. Vad sägs om bokstäver för att kunna skapa texten upphöjt på papperet? Eller varför inte fina mönster till hörnen av arket för att skapa en fin inramning? Det finns mängder av olika figurer och mönster, det är bara att börja välja och vraka. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte just embossings du letade efter? Du kan vara lugn! Här på Fyndiq finns det mängder av andra roliga saker som passar perfekt för scrapbooking. Kika bara vidare i de andra kategorierna så hittar du säkerligen det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Häftiga mönster med stansmaskin! När man använder embossings är använder man sig ofta av stansmaskiner eller värmepistoler. Antingen gör man en så kallad torrembossing med hjälp av en stansmaskin och ett valt mönster. Genom att lägga pappret i mitten av en vald embossingficka och kör det genom en stansmaskin skapas upphöjda former och figurer.  Ett annat alternativ är att använda ett pulver som tillsammans med värme smälter och skapar önskat mönster. Tillbehören för skapandet med embossing finns här i samma kategori där även fler instruktioner medföljer!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.