Kundservice

Fynda billiga scrapbooking dies hos oss

2 512 fynd


Filtrera

Köp billiga scrapbooking dies online hos oss på Fyndiq

Vill du ha det där lilla extra på dina scrapbookingalster? Då ska du ta en titt på våra dies. Vi har alla möjliga motiv, allt från djur och växter till snirkliga mönster, bokstäver och texter. Vi erbjuder stort som smått och ett billigt sortiment! Vad tror du om en liten födelsedagstårta som sticker ut på grattiskortet? Eller varför inte en julgran eller en ren på familjens julhälsning? Vi har roliga motiv för alla tillfällen. Välkommen att fynda bland våra fina produkter!

Tips för ett lyckat köp

Fyndiq har dies som passar i de flesta stans- och skärmaskiner, som Cuttlebug, Big Shot, Epic Six och Grand Calibur. Läs i produktbeskrivningen vilken som passar och glöm inte heller att kolla storleken på motivet så att du får rätt format! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Läder, tyg, metall eller carstock

Dies är mallar i metall som kan man vända vid pysselstunden för att skära ut mönster som inte går att skapa för hand. Perfekt för scrapbooking eller dekoration av album eller böcker. Olika dies fungerar ofta för flera material och de är perfekta för att snygga till grattiskortet med för en personlig touch. Sätt något upphöjande på baksidan av diesen, som en bit skum eller tyg, så att de sticker ut från kortet - det skapar coola 3D-effekter som drar uppmärksamhet till sig. Ta en titt på vårt utbud och klicka hem några för att prova pyssellyckan!