Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga stämplar online!

Fyndiqs favoriter

Har du någonsin funderat på scrapbooking? Med hjälp av våra roliga och snygga stämplar med olika motiv kan du nu skapa dig en personlig scrapbook alldeles själv! Något som börjar bli poppis igen är pyssel av alla dess slag och en av de senaste trenderna är just scrapbooking. Fyndiq har ett stort utbud av olika stämplar med olika motiv vilket gör det enkelt för dig att börja pyssla, och tur är väl det eftersom pyssel är urkul! En snygg stämpel ska inte behöva kosta mycket och därför beställer du alltid dina stämplar billigt, snabbt och enkelt från Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Vill du dekorera din scrapbook med tygblommor? Det hittar du också här hos oss på Fyndiq, även dessa till fyndpriser så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nu är det dags att börja pyssla! Det är slut med tråkiga, opersonliga och intetsägande album och hög tid för personliga stämplar i din nya scrapbook. Scrapbooking med stämpeltryck är dessutom inte bara för vuxna utan passar alldeles utmärkt som enkelt pyssel för barn. Stämplarna är nämligen anpassade för människor i alla olika åldrar. Stämplarna går att använda både för vanligt papperspyssel och barnpyssel vilket tillåter hela familjen att vara med och pyssla. Så välj mellan massor av olika motiv och hitta just din favoritstämpel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.